Menu Sluiten
Karine rond

OVER KARINE VAN DEN MOOTER

Eind 2016 kwam ik in aanraking met Life Planning. Ik was meteen enthousiast: dit was een prachtige aanvulling op mijn financiële kennis en vaardigheden. De persoon op de eerste plaats, geld op de tweede.

Ik volgde de opleiding tot Financial Life planning aan het Kinder instituut waar ik in 2017 afstudeerde. 

Maar dat was nog niet genoeg want ik wilde verder. Dus naar Gent waar ik een coachopleiding volgde. Coachen was weer iets heel anders. Life planning en coaching gecombineerd, dat is mijn aanpak. 

Ik gebruik uit life planning en coaching de beste dingen en combineer dit met loopbaanverkenning. 

Want er ontbrak alleen nog de 3e pijler: Je loopbaan. Onlosmakend van geld en leven is je werk. Waar haal je voldoening uit. Wat is voor jou de ideale job? Ik worstel er zelf nog steeds mee maar ik weet nu wel precies waar mijn ideale job aan moet voldoen. En laat ons eerlijk zijn.: als je voor 70% tevreden bent dan is het goed. In iedere job is er wel iets….