Menu Sluiten

Voor wie?

Vroeg of laat ervaren we allemaal momenten waarop kleine of grote vraagstukken in ons leven om echte aandacht vragen.

Thema’s die bepalend zijn voor het welzijn en geluk dat jij ervaart in je leven. Misschien gaat het over nieuwe ideeën om je leven richting te geven. Of sta je aan het begin van een nieuwe fase. Of zou je de geboorte willen vieren van een nieuw project, van welke aard dan ook. Misschien draait het om je werk of je onderneming. Ben je toe aan een frisse (door-)start of overweeg je juist je onderneming te beëindigen of te verkopen. Of is de tijd aangebroken om oprecht te investeren in jezelf? 

Er zijn duizenden scenario’s te bedenken waarover jij eens zou willen klankborden met iemand die niets liever wil dan samen met jou te concentreren op je kernwaarden en innerlijke drijfveren. Die voor jou de hoogste kwaliteit van leven opleveren. Je kunt er bijna vanuit gaan dat geld daarbij altijd een rol speelt. Direct of indirect sta je voor de keuze hoe je beste met het geldvraagstuk wilt omgaan.

Financial Life Planners houden van omdenken. Ik vraag niet of het glas half vol of half leeg is. Ik kijk waar de kraan is. Van wat wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan. Ik ben creatief in het omgaan met de natuurlijke spanning tussen wat je wilt bereiken en de situatie zoals die er vandaag uitziet. Je bent in gesprek met mij dan ook altijd verzekerd van positieve support om het best mogelijke uit de situatie en uit jezelf te halen. 

Wil je zeker weten dat de keuzes die je gaat maken passen bij jou en je leven? Wil je financieel kunnen doen en laten wat je echt wilt? JA? Dan is het de hoogste tijd om een financial life planner in te schakelen! Aarzel niet om kosteloos een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Heb jij belangstelling om stil te staan bij de essentie van jouw leven? Om jouw geld en financiën zo goed mogelijk af te stemmen op je wensen en prioriteiten? Aarzel niet en neem contact op.

Enkele voorbeeldvragen

Om je nog iets concreter een indruk te geven van het werk van een financial life planner, deel ik enkele veel voorkomende voorbeeldvragen. Uiteraard hoor ik graag jouw specifieke vra(a)g(en). Aarzel niet om die vrijblijvend voor te leggen.

 • Ik wil eerder stoppen met werken. Is dat financieel realistisch?
 • Ik overweeg mijn bedrijf te verkopen.  En daarna…?
 • Ik heb een geniaal idee voor een nieuw bedrijf. Maar dan? 
 • Ik ben verliefd op een huis. Kan ik de lasten dragen? Kan ik mijn levensstijl na aankoop voortzetten?
 • Ik vind mijn werk/studie echt niet leuk meer. Maar ik heb geen idee wat ik wel zou willen doen. 
 • Twee jaar geleden heb ik mijn levenspartner verloren. Ik ben op zoek naar richting in mijn nieuw leven.
 • Heb een verlanglijstje voor mezelf gemaakt (plezier in mijn leven, gezondheid, kinderen krijgen, mijn huis verbouwen en een comfortabele auto kopen). Hoe pak ik dat aan? 
 • Ik ben (plotseling) ontslagen. Waar vind ik een geschikte baan? 
 • Mijn werk geeft me allesbehalve energie. Zelfs mijn gezondheid begint er  onder te lijden. Ik ben bang om te veranderen vanwege mijn financiële verplichtingen. Is het mogelijk om wat verschillende financiële scenario’s door te rekenen?
 • Een medewerker van mij zit niet goed in haar vel. Zou je eens met haar willen praten om te achterhalen waar op dit moment haar passie ligt?
 • Zou je eens kunnen doorrekenen of mijn pensioenpot voldoende is om straks ook echt te gaan doen wat ik graag wil?
 • Ik heb geen flauw idee hoe ik er financieel voor sta. Zou je me simpel kunnen uitleggen hoe de vlag erbij hangt?
 • Ik heb behoefte aan meer tijd voor mezelf en mijn gezin. Zoek naar beter balans tussen werk en privé. Wat heeft het voor financiële gevolgen als ik minder ga werken?